Vänskapsmatch

Vi åkte till farsta ip med alla som var tillängliga alltså 12 man. Vi börjar matchen på de fina konstgräset mycket lovande och spelar ut farsta första 15 och gör också välförtjänt 1-0 genom Fredrik Strömbom. Sedan blir det för jobbigt, med endast 2 avbytare varav en har ont  i foten är det svårt att spela fotboll i 25 graders värme. Farsta tar över mer och mer och vårat innermittfält ger deras mittfältare för mycket yta.  Tillslut gör Farsta 1-1 genom ett friläge och vi går till paus med 1-1. I andra halvlek gör Farsta 2-1 och vi skapar hyfsat mycket och jag skulle nog ha gjort minst ett mål på alla mina chanser. Sen startar showen från pajas domaren som hela matchen rört sig 5 meter och ser såklart attt det är en decimeter offside från 30 meter. Sen så dömer han en helt feldömd straff till Farsta där våran back glidtackalr framför deras spelare och sedan springer deras spelare på honom...Vi startar en terror mot domaren och tillslut springer han därifrån och skulle behöva polis eskort om inte tränarna lugnat ner Fingal. Om vi kan behålla spelet som vi hade första 15 och blanda det med våra djupleds alternativ som vi använde i andra kan det bli en rolig säsong. Vi vinner i serien mot Farsta.