INFÖR: TRÅNGSUND- spaif

Årets seriespel avslutas i morgon i och med en match mot SPAIF, en match som avgör vilka det blir i kvalet som står som våra motståndare. Just nu står vi på samma poäng som Gnesta, men eftersom vi har bättre målskillnad är det den som skiljer oss från andraplatsen. Vi har trummat på bra i slutet och tagit viktiga segrar men dessvärre förlorat några poäng. Men vi har i alla fall lyckats med ett av säsongens delmål när vi nu kvalificerat oss för kvalet som startar veckan efter sportlovet. 

SPAIF:
Morgondagens motstånd står som sagt SPAIF för. Spaif som ligger på en stabil tredje plats och kommer sluta på den positionen när serien avslutas i morgon också. Vi har haft problem med spaif denna säsong. 1 poäng av 4 möjlga är facit. Ett facit som vi siktar på att bättra imorgon. SPAIF kommer från en förnedrande förlust med klara 9-1 senast mot Gnesta.

Trångsund:
Till morgondagens fight är 17 spelare + två målvakter kallade. Laget känns vasst efter senaste matchen mot Älta som vanns med klara 7-4. Det är en hel del som är skadade/ borta på grund av olika anledningar så hur tränarna för dagen formerar lager återstår att se. 

Vinna serien, vinna serien! 

RSS 2.0