WANTED

Oscar Larsson, vi ber dig snällt. Lämna bara tillbaka damaskerna så slipper det sluta med våld!

Sista varningen, Larsson ge damaskerna tillbaka!

Seger i första seriematchen och sammanfatting träningsmatcher.

Ber först och främst om ursäkt för den bedrövliga uppdateringen senaste tiden. Börjar med resultaten i träningsmatcherna där det har blivit 7 segrar och 2 förluster.

Göta - Trånkan 4-5

Förutom detta så har också våra 94 i truppen tillsammans med några 95:or gått och vunnit STL för tredje året i rad, starkt!

Nu till dagens drabbning där Gnesta stod som motståndare, Gnesta som bestod av 90% av förra årets upplaga av Nyköping kom till Stortorp med 17 utespelare och två målvakter. Det har väl aldrig varit någon brödraskaps-känsla med varken Gnesta eller Nyköping så att det skulle visas känslor i dagens match var det inget tvivel om.

De spelarna som skulle kriga för 3 poäng i Trångsunds färger var följande: Gurra i mål, 7 backar vars namn är Samme el capitano, Danne, Micke, Rasmus, Filip, Loffe the ragger, Jacob. Framåt var det Roger, Linus, Emil, Eken, Rille, Alexander, Figge, Adde, Strömbom(grattis på födelsedagen!), M.Melander, Alenius, Seger som skulle visa vägen.

Första halvan av matchen är helt klart Gnestas. De trycker på ett bra tag innan vi får tag i bitarna innan våran allas Linus Schön gör ett riktigt drömmål, liggande på isen gör han en "Ovetchkin" (http://www.youtube.com/watch?v=hDYARsNlvfQ) och det är 1-0 till oss. Efter det bjuder vi lite onödigt in Gnesta i matchen genom att strunta i hemjobbet vid en kontring och dem gör en dropp som ställer våra backar och ger deras kille ett friläge som han sätter. Efter det var det några bra lägen åt båda hållen innan tutan gick för periodvila.

I andra börjar känslorna visas mer och mer, Gnesta dra bla. på sig en 10-minutersutvisning och domaren tar hand om handlingen genom att hitta väldigt tveksamma utvisningar men vi fortsätter att köra och får också välförtjänt in 2-1 pucken genom super-strikern Roger Eriksson. 3-1 kommer inte långt senare då Dennis Fingal med skridskon får in pucken, något som domaren inte ser eller så såg han den fast godkännde målet ändå, tveksamt om det var en sparkrörelse han gjorde. Vi går in i omklädningsrummet med en 3-1 ledning efter två perioder.

Gnesta börjar tredje perioden bättre än oss och känner väl att dom får lite kontakt när dem reducerar till 3-2, men vi släcker hoppet några minuter senare när Roger Eriksson återigen tar igen sig för sina missar i träningsmatcherna och drar in 4-2 mellan benen på målvakten och vi känner att segern är nära. De sista minuterna är bara en transportsträcka för oss att hålla igen siffrorna medans Gnesta visar vilka pajasar laget består av när dem först får ett matchstraff efter lite "slagsmål" framför mål där Niklas Ekdahl försöker komma ifrån deras spelares grepp deras spelare har i honoms hjälm och får därför matchstraff han också. Inte första gången den där killen letar slagsmål. Han verkar gilla att röra våra spelare. Efter slutsignalen skämmer dem ut sig ännu mer då en kille först försöker skjuta pucken på en av våra spelare men han missar (föga förvånande) och sedan delar ut en dansk-skalle och rapport till förbundet och en trolig avstängning väntar, heja Gnesta!

Första 3-poängaren är alltså bärgad och vi visar att vi kan vinna utan att spela vidare bra, viket är en bra egenskap om vi ska vinna serien vilket målet självklart är.

Ska försöka att lägga ut en rapport vilka som har böter att betala imorgon.

Trånkan har bomber shalalalala och vi ska döda alla shalalalala.