Segeltorps IF 12 5 0 7 57 - 51 10
Norsborgs IF 10 2 2 6 28 - 57 6
Älta IF 11 2 1 8 34 - 71 5
Sudrets HC 11 1 0 10 27 - 75 2

Det som gäller idag är seger och inget annat. Tagga som fan nu boys så kör vi över allt och alla.

Trånkan har bomber.

Gotlandsresan 2010.

Vi åkte till Gotland med 18 utespelare och två målvakter. Vi möttes klockan 16.30 på stortorp för att lägga in utrustningarna i den hyrda "lastbilen". Vi möttes vid färjan i nynäshamn runt klockan 19, båten gick 20.05.

Vi var framme i Hemse runt tolv med bussen och alla var väl i sängs runt 00.30- 01.00.

Vi fick sovmorgon på lördagsmorgonen till klockan 10 då vi skulle gå och äta frukost på en restaurang i närheten, där vi åt alla våra måltider. Efter frukosten gick vi till Hemse ishall, en hall som låg i utkanten av Hemse med en stor åker bakom sig. Omklädningsrummet vi fick var litet, men vi löste det bra genom att lägga upp alla saker på hyllorna/krokarna och förpassade trunkarna under bäkarna.

Match 1:
Matchstarten var på gång och efter en helt okej isvärmning var det dags för det vi kommit dit för. Mactchen började rätt så befaratt i att vi har pressen men att Sudret sticker upp i sinna kontringar. Efter ett antal kontringsmöjlgheter så gör Sudret, lite orättvist möjligen, 1-0 på ett friläge. Vi börjar efter det målet dra upp tempot och gör tre mål innan perioden är slut och leder mycket värförtjänt med 1-3 efter första perioden. I snabba drag så leder vi också efter andra med nu 2-7. Sista perioden är transport och vi gör tre mål till och släpper in ett bakåt, alltså vinner vi säkert med 10-3 i vår första match på Sveriges störtsa ö.

Efter matchen fick vi mat två gånger på vårt matställe innan det var sängdags. Pizza och kyckling stod på menyn och var två underbara måltider. Läggdags bestämde vi skulle bli klockan 23 på rummen. En regel som alla följde, klockan 23 var det släckt i korridoren.

Dagen efter fick vi ställa klockan på 06.45, frukosten serverades klockan 07.00. Efter vi hade fått i oss frukost så bar det av till hallen och förberedelser för den andra, och sista matchen på Gotland för denna gång.

Match 2:
Vi börjar matchen dåligt och Sudret är ytterst nära på att ta ledningen ett antal gånger. Men om jag kommer ihåg rätt är det vi som tar ledningen och leder efter den första perioden med 1-4. Andra perioden blir nog vår sämsta under de här matcherna där vi slappnar av och absolut inte spelar på en bra nivå. Men känslan fanns väl att matchen var i princip över och att vi hade matchen i ett säkert grepp. Trots det leder vi med 1-5 efter andra. I pausen väntade en missnöjd Tommy P.
Spelet ökar väl inte nämnvärt mycket i kvalité. Men vi gör ändå två mål och släpper inte in något bakåt och den andra segern är ett faktum.

Vi åkte till Gotland med två segrar som ett måste, och hem kom vi med två segrar vilket innebär att vi fortfarnade är med i racet om serisegern, som ni kan se mr. DFA har skrivit i inlägget innan.

Nu väntar Norsborg borta imorgon och det kommer troligen in en införrapport någon gång i morgon. En seger är åter igen i allra högsta grad viktigt.

Trånkan har bomber!

/E-H-F

En liten uppdatering.

Tjena, det var ett tag sen! Fingal här nu. Tänkte ge er en liten uppdatering.
Trångsunds IF 2 10 8 1 1 64 - 23 17
Gnesta IK 9 7 1 1 51 - 21 15
SPAIF 10 5 3 2 43 - 34 13
Norsborgs IF 9 2 2 5 28 - 48 6
Älta IF 9 2 1 6 28 - 53 5
Sudrets HC 9 1 0 8 23 - 64 2
Så ser tabellen ut och vi har allt i egna händer. Det räcker med att vi vinner resterande matcher...
Laget har sett bra ut på träning och man känner hur fler och fler vill visa att man ska ha en tröja. Jag har varit borta ett tag från knäskada men gjort comeback på träningar och hoppas att bli uttagen till Norsborg matchen som är imorgon. Roger saknas fortfarande, han testade på BJE-träningen igår men gick av för hans axelproblem. Vi kommer in i morgondagens match med väldigt stort självförtroende, då vi spelade hem fyra pinnar säkert från Gotland. Hoppas att redaktionen kommer upp med en matchrapport snarast. Som sagt det ser bra ut senaste tiden och jag hoppas vi kan fortsätta på denna väg som vi jobbat på hela säsongen. Det känns som vi har mer än ett slagkraftigt lag. Idag är det träning och tror att alla känner sig på ganska bra humör och är taggade inför denna träning, då man vill visa Tommy P att man ska ha sin tröja i laget.