Kvalserien nästa stopp.

Det blev storseger mot Flempan, resultatet skrevs till 9-2 när klockan ringde. Vi fick två nya målskyttar i dessa sammanhang, 95:orna Fredrich Borgqvist och Niklas Isander (anställd av TD) gjorde sina första mål för förstalaget, bra jobb lads!

Nu väntar alltså ett kval som drar igång den 10 Mars, jag har ingen aning om vilka det blir med det får vi väl reda på i dagarna.

Trånkan Daylight

Förlust innebär måstematch mot Flempan.

Det blev alltså förlust igår mot Almtuna, ett fantastiskt underhållande lag som bjuder på diverse roliga citat mer eller mindre hela tiden och har några killar som beteer sig väldigt underligt må jag säga. Enligt mig borde vi minst ha fått med oss en poäng från matchen då vi i sista perioden har två frilägen samt ett flertal kvalificerade lägen, men Almtunas målvakt var väldigt bra för dagen och segern borde deras tränare tacka honom för.

Nu återstår bara Flemingsberg, ett seger är nästintill ett måste för att ta kvalplatsen för egen maskin, om det skulle bli förlust finns risken att vi missar kvalet och det hade varit väldigt snöpligt.

En rolig sak är att vi har fått tillbaka några killar som har varit borta ett tag. Jag tänker på Marcus Licke som gjorde comeback på isen efter en semester i Thailand. Sen så har vi Viktor Rizk som är tillbaka efter sjukdom/skada.

Nu är det träning idag och imorgon innan vi möter Flempan hemma på Söndag.

Trånkan Daylight

just nu

hej hallå. försöker mig på en liveuppdatering under kvällens match. mvh Trånkan daylight

Laget går just nu ut för uppvärmning. Det bjuds på isuppvärmning klockan 19.00
Grabbarna är nu och värmer på grändbyhallens nyspolade is. Laget känns fokuserat och bra 15 min till matchstart:

Killarna är nu inne i omklädningsrummet igen och jag skulle gissa på att tränarna kommer in med instruktioner vilken sekund som helst.

Spelarna är ute på isen och nu blåste domaren i pipan, nu åker vi!

Exakt fem minuter spelade. 0-1 5.21 John Moberg med ett stenhårt slagskott. Väldigt jämn start på matchen annars. assists Ekdahl

Inte mycket har hänt efter 15 minuter. Båda lagen ur haft varsitt resultatlöst powerplay och några halvchanser, där Trånkan het dom bättre lägena. Det fick jag käka upp direkt 1-1 15.40 i powerplay

Första perioden är slut och den slutar 1-1. Vi börjar bättre än dom men efter halva perioden så tar Almtuna över och är bättre än oss perioden ut. Nu snackar florre om sin "florchecking"

Almtuna gör 2-1 19.31 i boxplay, detta känns väldigt onödigt. Händelsefattig andraperiod där almtuna gör enda målet i vårt powerplay. Vi spelar hyfsat och reder ut ett 5-3 boxplay bland annat.

Där var matchen slut. Den slutar 3-1 till almtuna efter ett mål i öppen kasse. Jag tycker vi förtjänar ett mål i sista perioden men pucken ville inte in idag. Nu väntar en bussresa på en och en halvtimme . Tack & hej.

Inför: Trångsund - Botkyrka

Ladies och tjänstemän, vi är tillbaka och nu på riktigt. Ikväll är det dags igen, Botkyrka kommer på besök till Stockholms finaste ishockeyhall Stortorpshallen.

Botkyrka: Är med i racet om den åtråvärda femteplatsen och kommer med största sannolikhet inte att vika ner sig i första taget utan kommer säkert in med full tändvätska inför denna match.

Trångsund: Saknar Marcus Licke och Emil Fürsten till matchen, annars är laget intakt och för första gången på ett bra tag har vi tillräckligt med folk. Annars har träningsveckan varit sisådär, närvaron är inte på topp och vi kan på så sätt "inte spela ihop femmorna", men vi har tränat på vissa saker som ni med största sannolikhet kommer att se skymten av idag. 

Kan även bekräfta att vår coach Mattias Wrååk avgick från posten för ungefär två veckor sedan, vi tackar Mattias för tiden i laget och hoppas att gud ger honom lycka i sinna senare jobb. 

Oddsen: Trångsund 1.90 Oavgjort 3.20 Botkyrka 2.40
Svd skriver: Trångsund har varit på gång efter en liten svacka spelmässigt på sistone och kommer med fullt lag här, lämplig uppgift. Botkyrka är ett spelskickligt lag i medvind och kommer slita som djur för att ta hem alla poängen. 

Håll koll på...
...Andreas Dalgren, bäst på plan senast. 
...Målvakten som vaktar kassen, har höjt sig i och med att laget lyft sig och har blivit väggarna vi letat efter. 

Trånkan Daylight 

Läget i Trånkan Daylight!


Seger x2

Två matcher på två dagar blev två segrar. Tumba och Västerhaninge fick se sig besegrade med siffrorna 4-2 samt 15-3 (!). Matchen mot Västerhaninge hade redan Marcin Florchyck upplevt i en dröm dagen innan. Snacka om dejá vú!?

Värt att nämna var att Roger Eriksson passade på att göra sitt första hattrick för säsongen! Grattis Roger!

Nästa BJ match är mot Mälarö på söndag i Stortorpshallen klockan 14.30.

Väll mött i hallen..

TRÅNKAN DAYLIGHT

Inför: Trångsund - Enköping

Ikväll är det match igen efter en veckas uppehåll. Den här söndagen åker vi gemensamt till Enköping i en förhyrd buss (Vi går i konkurs snart).

I Trångsunds lag saknas följande: Marcus Licke (Semester, hej licke hoppas du har det bra), Mikael Johnsson (Fick sig en olycklig smäll senaste träningen, första rapporten säger ett brutet nyckelben, krya på dig Micke) Viktor Rizk (Sjuk), Daniel Alenius (Sjuk). Därför borde ni inte bli förvånade om ni skulle se någon BJU-spelare på planen i dagens match. Att Filip Bjersander fyller på på backfronten tvekar jag inte på. Ryktas dessutom att Jesper Wallenholm tar plats i laget, men ingenting jag vet säkert. Jo, nu fick jag det bekräftat att Jesper följer med oss.

I första mötet mot Enköping var jag inte med på, men slutresultatet blev 3-3 efter att Enköping kvitterat med endast 4 sekunder kvar.

Oddsen: Enköping 2.90 Oavgjort 1.90 Trångsund 2.90
Sport-Expressen skriver: Oerhört jämn och svårbedömd tillställning. Lämnar inte en ruta fri på bongen. 1x2

Håll koll på...
...Hur tränarna gör med backarna vi många återbud.
...Emil Söderholm som gör comeback!


19.00 I Enköping!
 
Trånkan Daylight

Hemma mot Tumba

BJU avdelningen vill till en början be om ursäkt för den usla uppdateringen på senare tid. Vi har haft fullt upp med annat jobb än just publiceringen.

TUMBA. Yes, Tumba kommer på besök till våran borg Stortorpshallen och matchen drar igång klockan 14.30. Senaste gången vann vi med klara 1-12, så vi kommer troligen få se ett revanschsuget bortalag.

- Vi hoppas seger och underskattning är inget som får ske, säger en inbiten Trånkan-fan efter lördagens morgonpass (8.00).

Trånkan Daylight önskar Spelare, ledare, funktionärer, ordningsvakter samt publik en härlig hockeyupplevelse. Väll mött i Stortorpshallen.

Håll koll på:
...Fredrich Borgkvist, Het senast med sina två mål. verkar vara på gång.
...Carl Falkbäck, Har börjat hitta målet igen efter en liten måltorka.
...Trångsunds försvarsspel, klickar det?


TRÅNKAN DAYLIGHT


Läget i truppen ljusnar.

Vi har fortfarande en del borta, men det ser ut att gå åt rätt håll på många fronter. Emil Söderholm gick lätt på is senaste träningen efter sin fotskada, och det så ut att gå bra. Viktor Rizk har varit sjuk och haft en problematisk handled men är nu på väg tillbaka till isen. Marcus Licke åker på semester och missar dem kommande fyra matcherna. Det var allt för denna gång.

Trånkan Daylight


Värvning

Det har uppståt problem med värvningen vi skulle presentera men hoppas på att kunna lösa detta inom en snar framtid. Båda partner är överens men det finns vissa andra komplikationer.

Trånkan Daylight


RSS 2.0