DERBYDAGS!

Imorgon är det det andra och sista derbyt mot lokalkonkurrenten S**g*s/Tr*ngs*nd. Matchen är oerhöt viktig både eftersom vid förlust förlorar vi ännu mer mark till Hanviken och sen har Farsta kommit upp på samma poäng. Skogås däremot kommer från en solklar förlust mot självaste Söderkamraterna med hela 6-1! Vi kommer ju också från en förlust, men mot kanske "lite" starkare motstånd samt att vi inte spelat fotboll på två månader. Vi har inte glömt bort senaste derbyt där Skogås visade upp en attityd som inte gick hem hos oss i Trånkan. Skogås har återigen tagit med stora delar av dem mest självklara spelarna från deras divison 3 lag.

Denna gången kommer vi inte att ge Skogås lika enkla mål som i förra mötet och alla i Trånkan Team IF tror på en stensäker vinst.

Alla till Mossen och alla poäng till Trånkan!

Trånkan har bomber shalalalalala.

Match mot Väsby.

Idag är det första matchen för säsongen för de flesta och motståndet står Väsby för. Matchen spelas i Stockholms tredje största ishockeyhall, Vilundahallen. De flesta som ska med är från förra 93-laget med några 94:or. Adrian och Huddinge-Gunnar vaktar kassen.

Matchen startar 20.00 och det är samling en och en halvtimme innan.

Hamalama!

Nya träningsgrupper

Efter några veckor med de första träningsgrupperna har det nu kommit ut nya träningsgruppen som finns på hemsidan.

Träningarna i min grupp har varit någorlunda vassa hittlis men det finns saker man inte är helt nöjd med också. Men det är bara att kötta på.

Heja Trånkan!

Första träningsmatchen (hockey)

Den spelades mot Valbo från Gävle, matchen slutade med en 8-1 förlust. Allt jag vet just nu!

Kortare matchrapport och status om laget.

Förlust mot Foc Farsta med 5-1 efter dåligt spel från våran sida framför allt, och sen hade vi väl inte så jättebra hjälp från stinsen som motståndarbasen hittat i Farstahallens cafétera som komiskt nog råkade vara deras 94:ers tränare. Vårat mål görs av MR. 100% från elva meter, Andreas Dalgren. Målvakten Jesse Holm gjorde en mycket bra match och kan knappast ta på sig något av målen. Nu när han även slipat på sina insparkar kan han bli (om han inte redan är) seriens bästa målvakt.

Vi har också gått på is under den senaste tiden och efter några risiga första ispass så känns det nu som man börjar komma igång rejält och jag tror att jag får medhåll från många andra i laget också. Dessutom är det träning idag för de som ska spela match på söndag mot Valbo borta, endast en spelare från förra 93 laget kom med i matchtruppen, Emil Söderholm.

Annars kör vi på som vanligt och tackar våran käre vän Marcus Grandelius som ska sluta för allt sitt slit och sin goda karaktär och hoppas med hela våra hjärtan att Marcus iallafalla stannar i divison 4D:s bästa fotbollslag. Vi kommer sakna dig.

Enligt supporterleden så har dem fortfarande fullt förtroende för Tränarparet trots dagens förlust. 
 
Annars känns det skönt att vara igång med bloggen igen och hoppas att succébloggaren Dennis Fingal ställer upp i år också, i värsta fall får vi anställa någon annan. Det är stor efterfrågan på den platsen just nu.

Emil Fürsten

RSS 2.0