Livsviktig seger.

Matchen mot Segeltorp var inte den bästa, men vi lyckades till slut reda ut stormen och kunde ta med oss 2 poäng från den svårspelade matchen.

Slutresultatet skrevs till 4-2 efter ett ryck i slutet på tredje där vi gick i från 2-2 till 2-4 hyfsat snabbt. Matchen tycker jag att vi äger helt och hållet och borde vunnit med fler mål, 54 skott på mål ska betyda mer än fyra mål. Men trots att vi gör en mindre bra insats så lyckas vi i alla fall med det viktigaste, att vinna matchen och vi är fortfarande med i racet om seriesegern.

Nu är det träning imorgon, efter den har vi har ett kortare juluppehåll innan vi åker till Gotland och möter Sudret i ett dubbelmöte den 9-10:e Januari 2010. Det blir troligen några träningsfighter under denna matchfria period.


INFÖR: TRÅGSUND - segeltorp

Det långa uppehållet börjar nå sitt slut. Ikväll klockan 20.00 så står Vi på is i våra matchtröjor ännu en gång. Dagens motstånd står Segeltorp för. Ett Segeltorp som har visat sig vara på väg uppåt efter en rad imponerande insatser resultatsmässigt.

Vi däremot kommer från ett långt uppehåll utan några matcher och jag har faktiskt ingen aning vart vi står jämfört med Segeltorp inför dagens match. Gårdagens träning hölls av AJ:s tränare och kändes som att det var betydligt bättre jämfört med vad vi har kommit med de senaste träningarna.

Med största sannolikhet kommer det bli en jämn match, och sådana matcher är alltid roliga.

Alltså, 20.00 i Segeltorpshallen är det dags för nedsläpp.


RSS 2.0