Målskyttar: Jonatan Seger 2, John Moberg och Fredrich Borgkvist

Vi på trånkan Daylight ber om ursäkt för att inlägget blir kort men det kommer att ske en förbättring.
// Trånkan Daylight

Oavgjort mot Arlanda Wings!

Japp det blev en jämn kamp mellan dessa två J18 div.1 lag och slutresultatet skrevs till 2-2. Målskyttarna var denna gång Fredrich "Borken" Borgkvist och Daniel Alenius.

Trångsund -som saknade några spelare- öppnade inte så övertygande och gästerna kunde ta ledningen med 0-1. Men efter en liten uppryckning i laget så vände siffrorna till 2-1, efter bland annat ett PANGmål av Fredrich Borgkvist. I paus snackades det om att hitta tillbaka till grunderna och kapten John Moberg var, trots ledningen, inte nöjd med perioden.
.
Andra perioden vann Arlanda med 0-1 och 2-2 stod sig matchen ut.

PREMIÄRVINST !

Efter en sprakande match inför en proppfull stortorpshall så blev det igår seger med 6-4 mot North Americans.

Matchen började i ett högt tempo och det märktes att NA har stått på is lite längre och de gör tillslut 0-1. Efter det börjar vi kriga oss in i matchen och börjar skapa chanser. 1-1 kommer till när Jonathan Seger elegant bryter sig igenom försvaret och lirkar in kvitteringspucken.
Matchen vänder där till vår fördel som går upp i en 3-1 ledning i paus.
.
Andra perioden ska vi egentligen lägga bakom oss eftersom vi helt och hållet kollapsar, och tappar ledningen till ett 4-3 underläge. Resultatet höll sig perioden ut.
.
Periodsnacket inför den tredje ska vi lämna relativt orört, men det var en del heta känslor kan man säga och ungefär där startar våran moralvändning.
3-4 blev 6-4 efter en strålande tredjeperiod som vi alla som kretsar kring trånkan J18 skall vara stolta över.
Nästa match är den 21 Augusti då Nynäshamn kommer på besök i Stortorpshallen. Mer info om det senare....
Matchstatistik:
1-1 Jonathan Seger (Leo Skogh)
2-1 Casper Westander (Jonathan Seger)
3-1 Filip Granath (Niklas Isander, Daniel Alenius)
4-4 Carl Falkbäck (Niklas Isander)
5-4 Filip Granath (Niklas Isander)
6-4 Niklas Isander (Filip Granath, Mattias Dalgren)

Mvh Trånkan Daylight

FYSTESTER!

DÅTID---> 6 Augusti 10.00 så var det dags för alla att visa vad man har gjort under sommaren, då det hade blivit dags för fystester. Resultaten var blandade och gav men överlag ändå godkänt.
FRAMTID---> Imorn är det dags för den efterlängtade ISPREMIÄREN! Träningen är mellan 18.00 - 19.30 och storpublik väntas komma till stortorpshallen för att få se J18 ta de första färska skären på den nyspolade isen. Dagen därpå väntar Amerikanskt motstånd á la North Americans, Matchstart 19.00 Stortorpshallen.

Väll mött i Hallen!

Försäsongssnack med Holm & Moberg

Så var säsongen äntligen igång !

---->Idag drog den efterlängtade hockeysäsongen igång igen!
---->Efter en kort samling där bland annat Truppupplägget kring AJ och BJ avslöjades av coacherna, så var det dags för TIO varv runt ettan*. Spelarnas resultat på löpningen blandade och gav, men överlag ändå hyfsade tider.
---->Träningen avslutades sedan med lite explosivitetsövningar á la Eagle och stretch.
---->Nu är det endast sex dagar kvar till ispremiär! tills dess förgyller vi dagarna med stenhård fys, så att vi kommer väl förberedda till Måndagens hemmamatch mot North Americans.