Inför: Trångsund - Enköping

Det kan vara den hittills viktigaste matchen många av oss har spelat. Efter segern senast mot Haninge med 4-5 (1-1,3-1,0-3) där vi avgjorde med fem sekunder kvar så är vi i pole position inför de två sista omgångarna och dagens match mot Enköping är en fantastiskt viktig match i kampen om Elitplatsen.

Enköping: Vi har fortfarande inte vunnit över Enköping denna säsonge, alltså är det tid för att ta första segern nu. Senast borta fick vi lite turligt med oss en poäng och vi hoppas på en betydligt bättre match från vår sida idag. Enköpng är ett välspelade lag med giftiga kontringar och har en vass keeper.

Trångsund: Två usla perioder senast och en okej imponerar inte på någon. Det måste till en betydligt bättre prestation idag om det ska bli poäng. Annars ser det väldigt bra ut i truppen då vi får tillbaka några betydelsefulla spelare efter skador eller liknande.

Serien inför de två sista omgångarna:

1 Trångsunds IF 1 4 2 2 0 15:12 (3) 6

2 Enköpings SK 4 2 1 1 15:11 (4) 5
3 Sollentuna HC 1 4 2 0 2 14:10 (4) 4
4 Haninge Hockey 4 0 1 3 9:20 (-11) 1

Haninge - Sollentuna idag klockan 17.00 i Torvalla.

Odds: Trångsund 2.10 Oavgjort 2.00 Enköping 2.30
Dn skriver: Båda lagen är piskade att vinna och det innebär att det kommer bli åka av i dagens match, öppet.

Håll koll på...
...Mattias Melander var riktigt bra senast och låg i högsta grad bakom vändningen senast.
...Emil Söderholm som är tillbaka efter skada/sjukdom.

Matchen börjar 19.30 och vi hoppas på så många som möjligt som väljer att komma och titta på denna viktiga match. Ta med varenda människa som ni känner.

Trånkan Daylight AB


Inför: Trångsund - Enköping

Det är dags för den andra kvalseriematchen och denna gång är det enköping som står för motståndet. Enköping slog tillbaka Haninge enkelt senaste och är ett mycket skickligt lag i medvind. Vi har mött dem två gånger denna säsong, en oavgjord och en torsk lyder facit. Men vi vet att om vi kör som vi borde så har vi alla möjligheter i världen att vinna över detta lag.

Vi är i en fas som vi inte varit i tidigare denna säsong, många negativa toner har bytts mot en positiv glädje som vi är vana med att se från det här laget. Detta förstärktes mycket efter segern senast mot Sollentuna.

Odds: Enköping 2.10 Oavgjort 2.70 Trångsund 2.60
Svd skriver: Oerhört öppen match, Trångsund gjorde en väldigt bra match senaste men har inte vunnit över Enköping på två möter hittills i år.

Håll koll på...
...John Moberg Forslund var stekhet senast med två vackra mål.
...Casper Westander gjorde en alldeles strålande insats senast och dominerade

Matchen börjar 18.00 i Bachohallen i Enköping. Bussen avgår 15.00

Trånkan Daylight

Victory oh victory!

Efter en sprakande match så blev det igår seger med 4-2 mot Sollentuna HC.

Matchen började i ett högt tempo och jag tror vi blir lite chockade, Sollentuna gör 0-1 efter 58 sekunder efter en billig 3-mot-1 situation. Efter det börjar vi kriga oss in i matchen och skapar några halvchanser innan perioden är slut. 0-1 till Sollentuna efter första alltså. Men en fullt godkänd första period från oss.

I andra släpper vi bomben. Casper Westander (född 95) får pucken och trycker till direkt rätt upp i första krysset. Mycket vackert mål och "Cappe" fick självklart pucken som ett vackert minne. Efter det vaknade John Moberg Forslund till på riktigt. Först 2-1 på ett strålande sätt på volley och ett dragskott rätt upp i första krysset och helt ottagbart för Sollentunamålvakten och plötsligt leder vi med 3-1. Perioden slutar 3-0 till oss och efter en enkel matematisk uträkning stod det 3-1 efter andra perioden.

I tredje så får vi in 4-1 också efter ett fint förarbete av Andreas Dalgren. Sollentuna reducerar efter ett friläge men kommer inte närmare än så. Alltså blev det 4-2 och vi gör en väldigt bra match på alla punkter. Efter den första perioden så äger vi matchen helt och hållet.

Trånkan Daylight

Inför: Trångsund - Sollentuna HC

Idag smäller det till rejält. Sollentuna kommer på besök och därmed är kvalserien igång. Kvalserien ska som sagt spelas i sex omgångar och alla lag möter varandra två möter vardera.

Sollentuna: Har ingen vidare koll på detta lag. Har hört att dom åker mycket skridskor och smäller på mycket, men det är inget som räds oss.

Trångsund: Har tränat på riktigt bra i veckan och har sett fram emot den här dagen väldigt länge. Dock har vi inte kunnat träna helt optimalt då vi bara har haft en målvakt på träningarna den här veckan, men undantag från igår då vi fick hjälp av en AJ-målvakt.

Odds: Trångsund 2.60 Oavgjort 4.40 Sollentuna 1.90
Dn skriver: Inget snack om vilka som bär favoritskapet i denna match. Sollentuna missade elitplatsen med en poäng och kommer vara taggade. Trångsund har sett tröga ut på slutet, men har kapacitet för att skrälla.

Håll koll på..
...Laguppställningen kan bjuda på några skrällar.
...David Heldring som är tillbaka efter en tids frånvaro

Trånkan Daylight
 


Kvalserien.

Kvalserien är lottad och klar. Vi får möta Sollentuna (från J18 Elit), Enköping och Haninge i jakten på elitplatsen. Det är endast det första laget i serien som går upp och alla möter varandra två gånger.

Derbyt mot Haninge kommer bli livat, likaså hemmapremiären mot Solentuna på torsdag. Enköping har vi inte vunnit över i år men naturligtvis ska vi jobba in två segrar mot dom också.

Drömmen att få en fullsatt Stortorpshallen börjar på Torsdag. 19.00 i Stortorpshallen. Sollentuna.

Trånkan Daylight

RSS 2.0