Storseger!

8-0 till oss efter en stark tredje period som berodde på en del andra saker också. Mackan gör ett mål som är från Anders instruktionsbok. Lite om matchen var att vi leder med 1-0 efter ca: 13 minuter in i andra perioden. Då slår tydligen deras keeper mot Emil Söderholm och han åker ut 5+20 minuter och vi gör hela 5 mål i detta power play. Vi vinner rättvist och med en skottstatiskik på 46-10 som var talande för matchen. Farsta gjorde faktiskt 0-1 men målet blev bortdömt efter att deras spelare sparkat målburen ur sitt läge. Rizk åker inte ut än ända gång idag heller, starkt! Stabil seger och Jeppe från 94:erna gör en mycket väl godkänd match på sin backplats. Måste också tacka våra ultras aka tifogruppen för banderollen. Förresten borde vi ta inträde på matcherna eftersom vi drar dit fler åskådare än vad vårat A-Lag gör.

Södra stockholms bästa kan vi titulera oss som.