PREMIÄRVINST !

Efter en sprakande match inför en proppfull stortorpshall så blev det igår seger med 6-4 mot North Americans.

Matchen började i ett högt tempo och det märktes att NA har stått på is lite längre och de gör tillslut 0-1. Efter det börjar vi kriga oss in i matchen och börjar skapa chanser. 1-1 kommer till när Jonathan Seger elegant bryter sig igenom försvaret och lirkar in kvitteringspucken.
Matchen vänder där till vår fördel som går upp i en 3-1 ledning i paus.
.
Andra perioden ska vi egentligen lägga bakom oss eftersom vi helt och hållet kollapsar, och tappar ledningen till ett 4-3 underläge. Resultatet höll sig perioden ut.
.
Periodsnacket inför den tredje ska vi lämna relativt orört, men det var en del heta känslor kan man säga och ungefär där startar våran moralvändning.
3-4 blev 6-4 efter en strålande tredjeperiod som vi alla som kretsar kring trånkan J18 skall vara stolta över.
Nästa match är den 21 Augusti då Nynäshamn kommer på besök i Stortorpshallen. Mer info om det senare....