Inför: Trångsund - Botkyrka

Ladies och tjänstemän, vi är tillbaka och nu på riktigt. Ikväll är det dags igen, Botkyrka kommer på besök till Stockholms finaste ishockeyhall Stortorpshallen.

Botkyrka: Är med i racet om den åtråvärda femteplatsen och kommer med största sannolikhet inte att vika ner sig i första taget utan kommer säkert in med full tändvätska inför denna match.

Trångsund: Saknar Marcus Licke och Emil Fürsten till matchen, annars är laget intakt och för första gången på ett bra tag har vi tillräckligt med folk. Annars har träningsveckan varit sisådär, närvaron är inte på topp och vi kan på så sätt "inte spela ihop femmorna", men vi har tränat på vissa saker som ni med största sannolikhet kommer att se skymten av idag. 

Kan även bekräfta att vår coach Mattias Wrååk avgick från posten för ungefär två veckor sedan, vi tackar Mattias för tiden i laget och hoppas att gud ger honom lycka i sinna senare jobb. 

Oddsen: Trångsund 1.90 Oavgjort 3.20 Botkyrka 2.40
Svd skriver: Trångsund har varit på gång efter en liten svacka spelmässigt på sistone och kommer med fullt lag här, lämplig uppgift. Botkyrka är ett spelskickligt lag i medvind och kommer slita som djur för att ta hem alla poängen. 

Håll koll på...
...Andreas Dalgren, bäst på plan senast. 
...Målvakten som vaktar kassen, har höjt sig i och med att laget lyft sig och har blivit väggarna vi letat efter. 

Trånkan Daylight 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0