Victory oh victory!

Efter en sprakande match så blev det igår seger med 4-2 mot Sollentuna HC.

Matchen började i ett högt tempo och jag tror vi blir lite chockade, Sollentuna gör 0-1 efter 58 sekunder efter en billig 3-mot-1 situation. Efter det börjar vi kriga oss in i matchen och skapar några halvchanser innan perioden är slut. 0-1 till Sollentuna efter första alltså. Men en fullt godkänd första period från oss.

I andra släpper vi bomben. Casper Westander (född 95) får pucken och trycker till direkt rätt upp i första krysset. Mycket vackert mål och "Cappe" fick självklart pucken som ett vackert minne. Efter det vaknade John Moberg Forslund till på riktigt. Först 2-1 på ett strålande sätt på volley och ett dragskott rätt upp i första krysset och helt ottagbart för Sollentunamålvakten och plötsligt leder vi med 3-1. Perioden slutar 3-0 till oss och efter en enkel matematisk uträkning stod det 3-1 efter andra perioden.

I tredje så får vi in 4-1 också efter ett fint förarbete av Andreas Dalgren. Sollentuna reducerar efter ett friläge men kommer inte närmare än så. Alltså blev det 4-2 och vi gör en väldigt bra match på alla punkter. Efter den första perioden så äger vi matchen helt och hållet.

Trånkan Daylight

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0